Zakres podstawowych czynności: Dbanie o czystość i porządek wyznaczonych pomieszczeń. Pomoc w przygotowaniu jadalni do wydawania posiłków. Nakrywanie, podawanie do stołów i zbieranie brudnych naczyń. Mycie naczyń po posiłkach i ich wyparzanie. Dzielenie na porcje dostarczanych przez firmę cateringową posiłków w razie potrzeby. Udzielanie pomocy w czynnościach związanych z utrzymaniem higieny osobistej i wyglądem zewnętrznym uczestników w razie potrzeby. Pomoc w organizacji imprez okolicznościowych. adekwatne eksploatowanie sprzętu w placówce. Dbanie o czystość schodów zewnętrznych i terenu wokół platformy zewnętrznej.. - Wymagania obowiązkowe: Wykształcenie średnie o profilu ogólnym lub zawodowym umożliwiające wykonywanie zadań na stanowisku. Posiadanie obywatelstwa polskiego lub znajomości języka polskiego potwierdzonej dokumentem określonym w przepisach o służbie cywilnej. Posiadanie pełnej umiejętności czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych. Wysoki poziom w szczególności komunikacji, asertywnego zachowania nastawienia na współpracę.. - Wymagania pożądane: Doświadczenie na podobnym stanowisku. Umiejętność pracy w zespole. Umiejętność organizacji pracy własnej.. - Oferty należy składać do 2025-03-07